Blog

Karácsonyi tudományos játék ajánló

Rohamosan közelednek az ünnepek, így ha nem tudod idén mivel ajándékozd meg gyermekeidet vagy unokáidat, akkor érdemes böngészned tudományos játékaink között, melyek remek játékélményt, tanulást és persze szórakozást tartogatnak!

Merüljetek el a kristályok világában tudományos játékainkkal

Játékos módon dobnád fel gyermeked mindennapjait? Hajthatatlan kíváncsiságát elégítenéd ki egy társassal? Akkor alkossatok csodálatos, csillogó kristályokat az otthonokban!

Fejlesztő játékok kis- és nagyiskolásoknak

Már javában tart az ősz, ami a legtöbb család esetében a beiskolázásról és az iskolakezdés időszakáról szól. Ebből kifolyólag cikkünkben összegyűjtöttük azokat a kísérletező készleteinket, melyek hozzájárulhatnak a reál tantárgyak elsajátításához.

Dobd fel a nyári szünetet tudományos játékokkal

A nyári szünet szülőként sokszor igen hosszúnak tűnhet, amennyiben pedig nem szeretnénk, hogy gyermekünk a TV vagy a számítógép előtt töltse a nyarat, akkor valami igen szórakoztatót kell kitalálnunk. Erre remek megoldást jelenthetnek különböző tudományos játékaink és kísérletező készleteink, melyek nem csak lekötik a gyerkőcöket, de játékos módon vezeti be őket a tudomány varázslatos világába.

Vidám felfedezések és kísérletek gyerekeknek

Nagyszerű kísérletek, izgalmas felfedezések és játékos tanulás – ezt kínálják tudományos kísérletező készleteink a gyermekek számára. Ezúttal 4 különleges játékot mutatunk be a varázslat, mágnesesség és elektromosság világából. 

Tudományos játékokkal játszva tanulnak a gyermekek

A felfedezés és új dolgok alkotása, kipróbálása mindig izgalmas kalandokat tartogat
a gyermekek számára. Ezt könnyedén és szórakoztató módon megtehetik a
tudományos játékok és kísérletező készletek által, melyek kreatívan segítenek megoldani
a felmerülő problémákat.

Így szerettesd meg gyermekeddel a reál tantárgyakat

Belegondoltál már mennyit segíthetsz gyermekednek, ha időben felkelted érdeklődését
a kevésbé népszerű iskola tantárgyakhoz, mint például a fizika vagy épp a kémia?

simplepay_hu_v2