Blog

Fejlesztő játékok kis- és nagyiskolásoknak

2021.09.17 14:15
Fejlesztő játékok kis- és nagyiskolásoknak

Már javában tart az ősz, ami a legtöbb család esetében a beiskolázásról és az iskolakezdés időszakáról szól. Ebből kifolyólag cikkünkben összegyűjtöttük azokat a kísérletező készleteinket, melyek hozzájárulhatnak a reál tantárgyak elsajátításához.

Legyen élmény a tanulás!

Izgalmas tudományos társasjátékok segítségével könnyedén kedvet csinálhatunk a gyerekeknek a fizika, kémia, matematika, vagy biológia tantárgyakhoz, így akár már az első iskolai órán teret kaphat a kíváncsiság és az érdeklődés a tudomány felé!

 

Mikroszkóppal egy új világ felé

Legújabb mikroszkópunk segítségével egy teljesen új világot fedezhettek fel!

Professzionális mikroszkópunk 12-18-szoros nagyító lencsével rendelkezik, így a mikroszkóp képének nagyítása akár 750-szeres lehet!

Általa a gyerekek többek között választ kaphatnak arra, hogy milyen élőlények nyüzsögnek egy esőcseppben, vagy éppen milyen titkok rejtőznek a házi porban. A minták megvilágítása az eszköz saját, beépített, hosszú élettartamú LED lámpájával és a különböző színű színszűrőkkel vagy tükörrel változtatva lehetséges. A mikroszkóp használatával egy egészen új, apró világ tárulhat a tudásra vágyó gyerekek elé.
A játék 1 db, CR 2032 típusú elemmel működik, amelyet a csomag tartalmaz.

Érdekel a Mikroszkóp játék!

 

 

Fizika egy új szemszögből

Gyermeked úgy érzi az iskolában minden unalmas és felesleges dolgokat tanulnak?

Akkor pillantsatok bele a fizika varázslatos világába egy új szemüvegen keresztül, izgalmas kísérletek útján. A játékhoz tartozó részletes, 40 oldalas útmutató 13 különböző érdekes kísérletet tartalmaz, melyből kiderül, hogyan működnek a laboratóriumi centrifugák, de akár  gyorsulási versenyt is rendezhettek egy Speed Dragsterrel. Tedd érdekessé gyermeked számára a fizikát! 

Érdekel a fizikai felfedezések játék!

 

 

Kémiai kísérletek

Kerüljetek közelebb a kémia csodás világához látványos, ám biztonságos házi kísérletek által!

Hogyan tűnnek el a titkos üzenetek? Hogyan alszik el a gyertyaláng egy varázsütésre? Összesen 19 ehhez hasonló izgalmas kérdést válaszol meg ez a készlet a kémia által! A játékban számos eszköz található a kísérletek biztonságos elvégézéshez, mint például kémcsövek, védőszemüveg, gumidugó, festékpor és különböző kémiai anyagok.
A kémia közel sem olyan unalmas tudomány, mint azt a gyerekek gondolják, csak az érdekesebb és izgalmasabb oldala felől kell megközelíteni a dolgokat. Készletünk segít ebben!

Érdekel A kémiai kísérletek játék!

  

Kémialabor kisiskolásoknak

Az első kémialaborom segítségével a gyerekek 8 éves kortól egyszerű kísérleteket végezhetnek, számtalan kérdésre választ kaphatnak és sok érdekes dolgot felfedezhetnek. A biztonságos kísérletek során megismerkedhetnek a kristályokkal, festékekkel, gázokkal, savakkal és az alapvető laboratóriumi eszközökkel, így kémiai ismereteket szerezhetnek játékosan.

Érdekel Az első kémialaborom játék!

 

A legkisebbekre is gondoltunk

Játékos ismeretszerzés már az iskoláskor előtt! A készletben levő egyszerű kísérletek által a kisgyerekek sok dolgot megtudhatnak az emberi testről. Az öt érzék tanulmányozása során megértik, hogyan működnek az érzékszerveink. A test külsejének tanulmányozása során rengeteg érdekességet tudhatnak meg a test belső felépítéséről is. A kísérletek során tanulhatnak a belső szervekről, csontvázról, izmokról és a keringési rendszerről is.

Érdekel Az emberi test játék!

 

 

Tedd játékossá a tanulást és az iskolakezdést, kedveltesd meg gyermekeddel a különböző tantárgyakat különböző tudományos készleteink által!

További hasznos tartalmakért kövesd Facebook oldalunkat!

simplepay_hu_v2