Blog

Merüljetek el a kristályok világában tudományos játékainkkal

2021.09.17 13:20
Merüljetek el a kristályok világában tudományos játékainkkal

Játékos módon dobnád fel gyermeked mindennapjait? Hajthatatlan kíváncsiságát elégítenéd ki egy társassal? Akkor alkossatok csodálatos, csillogó kristályokat az otthonokban!

Tudományos játékaink a biztonságos és izgalmas kísérletezés mellett, az ismeretszerzést, a játékos tanulást és a kreatív alkotást is lehetővé teszik, így a tanulás szórakozás ez esetben kéz a kézben jár!

Gondoltad volna? Minden játékunkhoz magyar nyelvű, részletes, gazdagon illusztrált szabálykönyvek tartoznak, melyek lépésről lépésre vezetnek végig a kristályalkotás különleges útján.

Crystal Growing és Crystal Geode 

A Crystal Growing és Crystal Geode kísérletező készleteink által gyermeked közelebb kerülhet a kristályok világához, mivel a készlettel szikrázóan csillogó kristályokat alkohat!

A játékban található kristálysót és a festéktablettákat egyszerűen fel kell oldani vízben, majd nincs is más hátra, mint megfigyelni, hogy hogyan növekednek a semmiből a kristályok. A Crystal Geode készletben ráadásul még gipszport és kiöntő formát is találtok ahhoz, hogy geodákat készítsenek. A játék emellett még öntőformákat és spatulát is tartalmaz.

Érdekel a Crystal Growing készlet

Érdekel a Crystal Geode készlet

 

Mysterious World of Crystals

A Mysterious World of Crystals készlettel gyerkőcöd testközelből megismerkedhet azzal a különleges eljárással, amelynek segítségével lenyűgöző színes kristályokat növeszthet. A játék itt is tartalmaz kristálysót és a festéktablettákat, melyeket fel kell oldani vízben, ezt követően pedig jöhetnek a valódi izgalmak: megfigyelni hogyan növekszenek a semmiből a kristályok, amelyek az általatok kikevert színekben fognak pompázni! Alkossatok egy kristályvilágot, vagy készítsek akár egyedi kristálynyakláncot!

Érdekel ez a tudományos játék

 

 

 

Kristályalkotás nagy készlet

A természet varázslatos remekműveit közösen is megalkothatjátok Kristályalkotás nagy játékunkkal! A készletben található eszközökkel és kémiai anyagokkal káprázatos kristályokat tenyészthettek, ragyogó geódákat alkothattok, gipszfigurákból csillogó szobrokat készíthettek, valamint lenyűgöző kristályokat növeszthettek percek alatt!

Érdekel a Kristályalkotás készlet

 

 

TIPP: A kisebb kísérletező játékokat utazáshoz ajánljuk, míg a nagyobb tudományos játékok hosszabb időt és figyelmet igényelnek, így remek kiegészítői lehetnek például az őszi szünetnek! 

 

Fedezzétek fel a kristályok káprázatos világát otthonotokban az ősz folyamán készleteink segítségével!

További hasznos tartalmakért kövesd Facebook oldalunkat!

simplepay_hu_v2