Blog

Karácsonyi tudományos játék ajánló

2021.09.17 14:15
Karácsonyi tudományos játék ajánló

Rohamosan közelednek az ünnepek, így ha nem tudod idén mivel ajándékozd meg gyermekeidet vagy unokáidat, akkor érdemes böngészned tudományos játékaink között, melyek remek játékélményt, tanulást és persze szórakozást tartogatnak!

A természet és az állatok kedvelőinek: Triops világ

Ezzel a készlettel életre kelthettek valódi triopsokat, melyek már a dinoszauroszok korában éltek! Hogyan?

A készlet által a triopsokat kitenyészthetitek, gondoskodhattok róluk és megfigyelhetitek a fejlődésüket. Ehhez minden eszközt és szükséges alapanyagot biztosít készletünk. A gazdagon illusztrált, színes magyar nyelvű útmutatónk lépésről lépésre vezet be titeket a triops tenyésztés világába. Tippekkel, trükkökkel segít a gondozásban és érdekes információkkal lát el. A triopsok kikelnek a petékből és lárvaként vidáman úszkálnak, fejlődésük során levedlik kinőtt páncéljukat, majd a homokot túrják és petéket raknak.

Érdekel a Triops játék!

 

 

Az igazán kíváncsi alkotóknak - Mysterious World of Crystals

Ezzel a kristálykészítő készlettel gyerkőcöd testközelből megismerkedhet azzal a különleges eljárással, amelynek segítségével lenyűgöző színes kristályokat növeszthet!

A játék tartalmaz kristálysót és a festéktablettákat, melyeket fel kell oldani vízben, ezt követően pedig jöhetnek a valódi izgalmak: megfigyelni hogyan növekszenek a semmiből a kristályok, amelyek az általatok kikevert színekben fognak pompázni! Alkossatok egy kristályvilágot, vagy készítsek akár egyedi kristálynyakláncot!

Érdekel a kristályalkotó játék!

 

 

A fiúk garantált kedvence – Elektromosság kísérletező készlet

Ez a készlet játékos formában ismerteti meg gyermeked az elektromosság alapjaival. Készítsetek riasztóberendezést, időkapcsolót, vészvillogót vagy végezzetek lenyűgöző kísérleteket az otthonotokban!

Elektromosság készletünkhöz tartozó részletes útmutató segít a kísérletek helyes megvalósításában. Az útmutatóban 12 különleges kísérlet vár rátok, mely segít elmerülni az elektronika tudományában. Játékunkat szakember lektorálta és ellenőrizte, így biztonságos és gyerekbarát, továbbá készlet alkatrészei újrahasznosítható anyagokból készültek. Kísérletező készletünk 8 éves kortól nyújt kikapcsolódást és izgalmakat.

Érdekel az Elektromosság készlet!

  

Ismeretszerzés óvódásoknak – Az emberi test kísérletező készlet

Segíts a kis tudósodnak, hisz a tudásvágy gyakran hamarabb kialakul a gyerekekben, mint a szükséges kézügyesség!

Az Emberi test készletben levő egyszerű kísérletek által óvodás gyermeked számos dolgot megtudhat az emberi testről, annak működéséről. Az öt érzék tanulmányozása során megértheti hogyan működnek az érzékszerveink és a test belső felépítéséről is számos érdekességre deríthet fényt. A kísérletek során tanulhatnak a belső szervekről, csontvázról, izmokról és a keringési rendszerről is.

Érdekel Az emberi test játék!

 

 

Reméljük játék ajánlónkban találtatok olyan varázslatos tudományos kedvencet, ami a fa alá kerül majd!

További hasznos tartalmakért kövesd Facebook oldalunkat!

simplepay_hu_v2