Blog

Dobd fel a nyári szünetet tudományos játékokkal

2021.05.19 14:54
Dobd fel a nyári szünetet tudományos játékokkal

A nyári szünet szülőként sokszor igen hosszúnak tűnhet, amennyiben pedig nem szeretnénk, hogy gyermekünk a TV vagy a számítógép előtt töltse a nyarat, akkor valami igen szórakoztatót kell kitalálnunk. Erre remek megoldást jelenthetnek különböző tudományos játékaink és kísérletező készleteink, melyek nem csak lekötik a gyerkőcöket, de játékos módon vezeti be őket a tudomány varázslatos világába.

A Több mint játék csapata az alábbi játékokat ajánlja a nyári szünetre:

Merüljetek el a Kristályok világában 

Alkoss csodálatos, csillogó kristályokat gyermekeddel!

A Kristályalkotás játékban a gyerekek a készletben található eszközökkel és kémiai anyagokkal káprázatos kristályokat tenyészthetnek, csillogó geódákat alkothatnak, gipszfigurákat készíthetnek, és lenyűgöző kristályokat növeszthetnek percek alatt! A kísérletek közben megfigyelhetik a kristályok növekedését, a különböző formák kialakulását, a kristályok kémiai sajátosságait, és bepillanthatnak a kristályok titokzatos világába. Fedezd fel Kristályalkotás kísérletező készletünket webáruházunkban!

Érdekel a Kristályalkotás készlet

 

 

Kerüljetek közelebb a természet csodáihoz

Készíts nagyítót, konfetti-mágnest, szappangolyót vagy épp napórát gyermekeddel a nyári szünet ideje alatt!

A Természet törvényei kísérletező készlet játékos módon ad magyarázatot a különböző természeti jelenségekre. A készlet fényt derít arra, hogy miért nagyít a nagyító?, miért csillognak a szappanbuborékok? vagy hogy miért úsznak a hajók?

Egyszerű és izgalmas kísérletek gyermekbarát magyarázatokkal, a kíváncsiság felébresztéséhez és a világ felfedezéséhez. Készletünkhöz 48 oldalas útmutató és magyarázó könyv is tartozik, melyben részletesen bemutatásra kerül 29 érdekes kísérlet.

Ébreszd fel gyermekedben a kíváncsiságot és ismerjétek meg mélyebben a különböző természeti jelenségeket!

Érdekel a Természet törvényei tudományos játék

 

 

Ismerkedjetek meg az ásványokkal

A gyerkőcök az Amazing Minerals tudományos készlet által valódi geológusnak érezhetik magukat. A játékkal megvizsgálhatják, tanulmányozhatják a különböző ásványokat és kísérletezhetnek vele. A részletes útmutató segítségével gyerekjáték lesz a vizsgálódás, és játszva tanulhatnak közben. A készletben 5 különböző, puha anyagba burkolt ásványi anyag kapott helyet.

Érdekel az Amazing Minerals készlet

 

Készüljetek az iskolára játékosan

Webshopunkban elérhető tudományos társasjátékok segítségével könnyedén kedvet csinálhatunk a fizika, kémia, matematika tantárgyakhoz! Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük azokat a társasjátékokat, melyeknél a hangsúly a vidám és izgalmas tanuláson van. 

Ide kattintva elolvashatod blogbejegyzésünket

 

 

Reméljük felsorolásunkban találtatok olyan kísérletező készletet, melyet kipróbáltok gyermeketekkel a nyári szünet folyamán!

További hasznos tartalmakért kövesd Facebook oldalunkat!

simplepay_hu_v2