Blog

Így szerettesd meg gyermekeddel a reál tantárgyakat

2021.05.19 10:05
Így szerettesd meg gyermekeddel a reál tantárgyakat

Belegondoltál már mennyit segíthetsz gyermekednek, ha időben felkelted érdeklődését
a kevésbé népszerű iskola tantárgyakhoz, mint például a fizika vagy épp a kémia?

 

Izgalmas tudományos társasjátékok segítségével kedvet csinálhatunk a fizika, kémia, matematika tantárgyakhoz, így akár már az első iskolai órán teret kaphat a kíváncsiság és érdeklődés a tudomány felé!

Legyen élmény a tanulás!

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a társasjátékokat, melyeknél a hangsúly a vidám és izgalmas tanuláson van. Ismerd meg tudományos játékainkat közelebbről!

Mikroszkóp

Gondoltad volna, hogy a mikroszkóp több mint 400 éves múltra tekint vissza?
Professzionális mikroszkópunk 12-18-szoros nagyító lencsével rendelkezik, így a mikroszkóp képének nagyítása akár 750-szeres lehet! Tudományos játékunk által gyerekek többek között választ kaphatnak arra, hogy milyen élőlények nyüzsögnek egy esőcseppben, vagy milyen titkok rejtőznek a házi porban.

Fedezz fel egy új világot gyermekeddel, és próbáljátok ki professzionális nagyítás adta élményt otthonotokban, biztonságosan!

Érdekel a játék

 

 

Kémiai labor

Ezzel a kísérletező készlettel a 8 év feletti gyerekek egyszerű kísérleteket végezhetnek, számtalan kérdésre választ kaphatnak és sok érdekes dolgot felfedezhetnek. Többek között megismerkedhetnek a kristályokkal, festékekkel, gázokkal, savakkal és az alapvető laboratóriumi eszközökkel. A játékban részletes magyar nyelvű útmutató segít a kísérletek helyes megvalósításában. 

Az első kémiai laborom biztonságos, játékos és szórakoztató pillanatokat tartogat az egész családnak!

Érdekel a játék

 

Fizika

Ismerjétek meg közösen gyermekeddel a fizika különleges világát!

A fizika tudományos játékunkkal a gyerekek 10 működő mechanikai modellt építhetnek, gyorsulási verseny rendezhetnek, sőt megtudhatják azt is, hogyan dolgoznak a laboratóriumi centrifugák. Emellett munkára foghatják az erőt, így játékosan megismerhetik a mechnanika alapjait, miközben munkagépet, erőmérőt és erőátviteli gépet építenek.

Merüljetek el ti is a fizika világában készletünkkel!

Érdekel a játék

 

A kémia világa

Ez a készlet átványos és biztonságos kísérleteket tartogat, mellyel közelebb kerülhettek a kémia titokzatos világához!

Tudományos készletünkben található 40 oldalas, magyar nyelvű kézikönyv 19 izgalmas kísérleten vezet végig titeket és mutatja be a tudományt játékosan a kisebbek számára. Választ kaphattok különböző kérdésekre, például megtudhatjátok, hogy mitől pezseg a pezsgőtabletta, vagy hogyan tudtok láthatatlan tintával titkos üzeneteket írni.

Érdekel a játék

Tegyétek játékossá a tanulást és kedveltesd meg gyermekeddel a reál tantárgyakat különböző tudományos készleteink által!

További hasznos tartalmakért kövesd Facebook oldalunkat!

 

simplepay_hu_v2