Blog

Vidám felfedezések és kísérletek gyerekeknek

2021.05.19 14:54
Vidám felfedezések és kísérletek gyerekeknek

Nagyszerű kísérletek, izgalmas felfedezések és játékos tanulás – ezt kínálják tudományos kísérletező készleteink a gyermekek számára. Ezúttal 4 különleges játékot mutatunk be a varázslat, mágnesesség és elektromosság világából. 

Fedezd fel vidám tudományos játékainkat és dobd fel a nyári szünetet készleteink valamelyikével!

Magic Tricks - varázslatos trükkök

A Magic Tricks kísérletező készlet segítségével a gyerekek különböző egyszerű, ám de látványos és hatásos bűvész trükköket tanulhatnak meg, amelyekkel lenyűgözhetik a család összes tagját! A doboz mágikus eszközeivel és színes útmutatójával a mágia igazi gyerekjátékká válik. A gyerekek különböző varázspálcához és csomóhoz kapcsolódó trükköket sajátíthatnak el egyszerű, szórakoztató módon. Ezt a bűvész készletet 8 éves kortól ajánljuk.

Érdekel a Magic Tricks játék

 

 

Mágnesesség - a felfedezés öröme

Napjainkban a mágnesek a hétköznapoktól kezdve egészen az ipari technológiáig fontos szerepet töltenek be. A Mágnesesség kísérletező készlet játékos módon és számos kísérleten keresztül ismerteti meg a gyerekekkel a mágneseket, így bepillantást nyújt a mágnesesség törvényeibe.

40 igazán izgalmas kísérletet rejt a doboz, melyhez egy részletesen illusztrált, közel 50 oldalas magyar nyelvű útmutató is tartozik. Hogyan működik az iránytű, hogyan irányíthatunk dolgokat mágnessel? Ezekre mind választ kapnak a gyerekek a játék során.

Érdekel a Mágnesesség kísérlezető készlet

 

Elektromosság - izgalmas kísérletek gyűjteménye

Készíts riasztóberendezést, időkapcsolót, vészvillogót és végezz lenyügöző kísérleteket gyermekeddel biztonságosan, az otthonotokban! Elektromosság  készletünkhöz tartozó részletes magyar nyelvű útmutató segít a kísérletek helyes megvalósításában. Az útmutatóban 12 különleges kísérlet elvégzése mellett elmerülhetsz gyermekeddel az elektronika tudományában. Játékunkat szakember lektorálta és ellenőrizte, így biztonságos és gyerekbarát, továbbá készlet alkatrészei újrahasznosítható anyagokból készültek.

Kísérletező készletünk 8 éves kortól nyújt kikapcsolódást és izgalmakat.

Érdekel az Elektromosság készlet

 

Magic of Magnets - vidám tudomány

A FunScience Magic of Magnets készlettel a gyerekek szórakoztató kísérleteken keresztül megtudhatják, hogy hogyan építsenek iránytűt vagy mágnesezzék a vasat. A kísérletek során követhetik a mágnesek rejtélyes láthatatlan erőit. Az extra szórakozást két mágneses játék biztosítja, amelyek kihívást jelentenek a gyerekek motoros képességeire. A játék során olyan kérdésekre is választ kaphatnak a gyerekek, mint például, hogy mi a mágnesesség és mágneses erő.

Érdekel a Magic of Magnets játék

 

 

Böngéssz webáruházunk kínálatában és fedezd fel a tudomány csodálatos világát gyermekeddel!

További hasznos tartalmakért kövesd Facebook oldalunkat!

simplepay_hu_v2